Історія мого ідеального рецепту курки

Ответить
JustincoR

Історія мого ідеального рецепту курки

Сообщение JustincoR »

Колись давно я не наважувалася запікати цілу курку. Мені здавалося, що це дуже складно: то м'ясо вийде сухим, то шкірка підгорить, то всередині буде сирим. Я користувалася простими рецептами — звичніше та спокійніше.

Доля внесла свої корективи, коли прийшли близькі без попередження, а в холодильнику була лише ціла курка. Згадала все, що колись чула, які десь бачила в кулінарних програмах. Я перечитала безліч рецептів, вивчила, за якої температури запікати, чим замаринувати, щоб м'ясо тануло в роті, і як довго тримати в духовці.

Основним страхом було, чи вдасться зберегти соковитість. Але коли відкрила духовку й побачила ту саму з апетитною скоринкою, усвідомила — я змогла! Вона була соковитою всередині, рум'яною з усіх боків і неймовірно смачною. Компанія була щасливою, а я отримала натхнення готувати далі.

До речі, на сайті yamamashka.khmelnytskyi.ua я помітила чимало оригінальних варіантів для маринаду та подачі. Відтоді курка в духовці — моя улюблена страва для гостей, яку я готую і на свята, і просто для рідних. І головний плюс, що основний процес відбувається без моєї участі, поки духовка працює замість мене.
Gregoryawats

Re: Історія мого ідеального рецепту курки

Сообщение Gregoryawats »

Gregoryawats

Re: Історія мого ідеального рецепту курки

Сообщение Gregoryawats »

инфоинфоинфоeyesvisions.comинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинйоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоtuchkasинфоинфо
Ответить