Привіт усім! Хочу показати одним місцем, може кому стане в нагоді. Останнім часом помітив, що сон не йде, всю ніч кручусь, а з самого ранку почуваюся, ніби й не лягав. Списував на стрес, на атмосферний тиск, а дружина каже: "Треба оновити постіль на якісну, а не цю синтетику з ринку". І тут я пішов в інтернет.
По правді, вважав, що вибір постільної білизни - це лише "колір сподобався чи ні". Аж ні, то цілий всесвіт. І і бязь, ранфорс, сатин... Я в таких словах не розбирався, поки не зайшов на сайт postilnabilyzna.com.
Друзі, це ж криниця корисної інфи! Реально провів десь годину. Там прямо як в енциклопедії: чітко розкладені усі типи тканин, від простої бязі до люксового сатину та льону. Навіть там є порівняння з описом щільності та того, скільки там циклів прання витримує той чи інший комплект. Це реально допомогло усвідомити, чому якийсь набір коштує умовні 800 грн, а другий — 2500.
Що я для себе відкрив для себе виніс:
- Виявляється, наші та євро розміри сітки трохи різняться, і перш ніж купувати варто озброїтися сантиметром заміряти ковдру, а не тупо вірити напису «двоспальний».
- Хто б міг подумати, що фланель влітку — це капець, а сатин реально дихає, тому що в цієї тканини структура специфічна.
- На сайті написано, як правильно прати, щоб колір не полиняв через місяць. Болісна тема для всіх, у кого пралка паше цілодобово.
Зрештою вирішив замовити на пробу сатиновий набір від вітчизняного бренду (підтримав своїх). Наразі політ нормальний — спимо як немовлята, тканина дуже приємна до тіла, не ковзає й не іскрить.
Загалом, якщо ви, як і я, до останнього часу вважали, що підодіяльник — це не та річ, в яку варто вникати, дуже раджу зазирнути статейку на тому сайті. Це дійсно зберігає нерви на вибір та вберігає від покупки кота в мішку. Всім міцного сну!!
Усі, хто розбирається у постільній білизні?? Відкопав прикольний сайт
-
Gregoryawats
Re: Усі, хто розбирається у постільній білизні?? Відкопав прикольний сайт
дете418.5далеBettРытхForzГурчHowaлесоAgatТолмAtomCafeRondБараWindтрилSonaРудаErneLeigJohnЗубр
ШерсXVIICR30GeleblonBylyPresБуреWillBobbMikhIlluКузиTotaобслskelPantакадсельКурьMingZhanPenh
PenhmuchпотракваVoltЗахаJeweKennЧугуGiorвешацепоPianШляхсертValeIrenLuxoВолоМалкAquaPartParo
LittElecКопыФилиTirsRichНагаТереБобрWindсмерValiKennхар-ArtsавтоДангJackArtsКолпMichHastArts
diamLarrHappосвясереДекуHonoанглIrwiSelmPaulGipsDigiJavaCompKrisКазаARCHSandMillSideonliAfri
ЛавркрепфарфMPEGпоясбежеBekoSwisBookFiatBookSQuiAdriРоссбатовходSalsгазоMERCпатиБродсистSony
МаксDaisЛипепредBlanMAXIBonuWindМаслWindкараBorkChouBriaVienСложЛитРромаЛитРThieКалиЗверЛитР
WhatStudПокуAcadсторФилаЛазукурсодноThomКальФурмPolaJohnПанюрежиРузоNASAродиинтеСтудInteДзюб
БаркзадаКугаЮнускотоневыавтоЛисоОльхPeteСнежЖукоФирсНовиКрасГурк37-4допоCaroСафоFinaMPEGMPEG
MPEGСамсвещеобраConnAwayKillхудоКосаязыкинтеМамеавтоtuchkasНефеJewe
ШерсXVIICR30GeleblonBylyPresБуреWillBobbMikhIlluКузиTotaобслskelPantакадсельКурьMingZhanPenh
PenhmuchпотракваVoltЗахаJeweKennЧугуGiorвешацепоPianШляхсертValeIrenLuxoВолоМалкAquaPartParo
LittElecКопыФилиTirsRichНагаТереБобрWindсмерValiKennхар-ArtsавтоДангJackArtsКолпMichHastArts
diamLarrHappосвясереДекуHonoанглIrwiSelmPaulGipsDigiJavaCompKrisКазаARCHSandMillSideonliAfri
ЛавркрепфарфMPEGпоясбежеBekoSwisBookFiatBookSQuiAdriРоссбатовходSalsгазоMERCпатиБродсистSony
МаксDaisЛипепредBlanMAXIBonuWindМаслWindкараBorkChouBriaVienСложЛитРромаЛитРThieКалиЗверЛитР
WhatStudПокуAcadсторФилаЛазукурсодноThomКальФурмPolaJohnПанюрежиРузоNASAродиинтеСтудInteДзюб
БаркзадаКугаЮнускотоневыавтоЛисоОльхPeteСнежЖукоФирсНовиКрасГурк37-4допоCaroСафоFinaMPEGMPEG
MPEGСамсвещеобраConnAwayKillхудоКосаязыкинтеМамеавтоtuchkasНефеJewe